Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

        1  Į tradicinį rajono priešmokyklinio amžiaus vaikų ir pradinių klasių mokinių velykinių atvirukų konkursą buvo atsiųsti 247 atvirukai iš 12 ugdymo įstaigų. Vaikus paragino piešti 43 pedagogai. Komisija, kurioje dirbo Raseinių rajono savivaldybės administracijos Švietimo ir socialinių reikalų departamento Švietimo, kultūros ir ugdymo skyriaus vyriausioji specialistė Asta Pagarauskaitė, Raseinių rajono švietimo pagalbos tarnybos metodininkė Saulė Sitavičienė, dailės mokytojos Dalia Rapalytė ir Gintarė Norkienė, tarėsi, diskutavo ir išrinko 29 laureatus.

 

         Laureatai buvo apdovanoti Raseinių rajono švietimo pagalbos tarnybos diplomais ir dovanėlėmis, taip pat UAB „Izora“ bei Raseinių krašto istorijos muziejaus dovanomis. Kaip ir kiekvienais metais kitus konkurso dalyvių darbus šv. Velykų proga padovanojome VšĮ Raseinių ligoninėje bei PSPC poliklinikoje besigydantiems ligoniams ir šių įstaigų darbuotojams. Pernykščių laureatų atvirukai buvo išspausdinti UAB „Printema“ ir išdalinti praėjusių metų laureatams.

         Už mūsų idėjos palaikymą dėkojame Raseinių rajono švietimo pagalbos tarnybos metodininkei Saulei Sitavičienei, Raseinių ligoninės direktoriui Vidmantui Merkliopui, pavaduotojai slaugai Laimutei Zdanienei, UAB „Izora“ vadovui Edmundui Čėsnai. Dalyvaudami šiame konkurse- akcijoje, mokiniai iš savo mažų širdelių padovanojo žmonėms savo meilę, šilumą, supratingumą, užuojautą, dėmesingumą.

                Konkurso organizatorės Rita Goleckienė, Vida Petrauskienė

                                 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis