Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

          1Kovo 26 d. Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinės mokyklos 4c klasės pamokos prasidėjo netradiciškai. Į pirmą pamoką atvyko Robertas Sitavičius, Raseinių priešgaisrinės saugos tarnybos direktorius, ir Artūras Vilčinskas, Raseinių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos vyriausiasis specialistas. Raseinių priešgaisrinės saugos tarnyba (PST) įgyvendina projektą „Bendras Lietuvos - Lenkijos viešųjų priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo paslaugų gerinimas“.            Į pamoką atvykę svečiai įdomiai pasakojo apie gaisrų gesinimą ir gaisrų prevenciją, žmonių ir gyvūnų gelbėjimą, pagalbos teikimą stichinių nelaimių, potvynių, eismo įvykių metu. Pamokoje buvo rodomi filmai, po to klasėje vyko diskusijos, nes mokiniai atvykusiems svečiams uždavė daug klausimų. Buvo smalsu sužinoti, ar sunku būti ugniagesiu, koks turi būti fizinis pasirengimas. Pamokos pabaigoje mokinai buvo apdovanoti saugos liemenėmis, atšvaitais ir balionais.

    

Šio straipsnio turinys yra vien autoriaus nuomonė ir ji jokiu būdu neatspindi Europos Sąjungos ar 2014-2020 Europos teritorinio bendradarbiavimo tikslo Interreg-V-A Lietuva-Lenkija programos Valdybos ir Jungtinio sekretoriato pozicijos.

      4c klasės mokytoja Lina Baltrušaitienė

                                 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis