Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

 

1Kovo 28 dieną Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinė mokykla kvietė būsimus pirmokus ir jų tėvelius į renginį „Šeima ir mokykla“. Direktoriaus pavaduotoja ugdymui E. Pagirėnienė pristatė mokyklą ir priminė, kad vaikų laukia ne tik šilta atnaujinta mokykla, erdvi sporto salė, skaitykla, biblioteka, bet ir turininga veikla bei efektyvus ugdymo procesas. Būsimiesiems pirmokams skambias dainas dovanojo pirmų, antrų, trečių klasių dainininkai. Trečiokai džiugino šokiu. Ketvirtokai grojo metalofonais ir dūdelėmis. Visus būsimus pirmokus kvietė pažaisti žaidimą „Skrido žvirblis“.

         Po koncerto būsimieji pirmokai ir jų tėveliai keliavo po mokyklą: aplankė būsimas pirmokų klases, informatikos ir logopedės kabinetus, skaityklą bei biblioteką, paailgintos darbo dienos grupės patalpas. Mažiesiems smalsuoliams buvo labai įdomu.

Renginio pabaigoje buvo įteikti kvietimai, kurie informavo apie būsimų pirmokų ir jų mokytojų susitikimą birželio 4 d. 8.00 val. Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinėje mokykloje.

             Pradinių klasių mokytoja metodininkė Lina Baltrušaitienė

                                 

 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis