Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

     1 Kovo 19 dieną mūsų mokykloje apsilankė „Swedbank“ darbuotoja Gintarė. Pirmiausia ji mums papasakojo, kuo norėjo būti baigusi mokyklą. Deja, jai nepavyko įstoti ten, kur galėjo įgyti savo svajonių profesiją. Todėl ji Šiaulių kolegijoje studijavo buhalteriją ir ekonomiką.
     Baigusi studijas pradėjo dirbti „Hansabank“. Nuo 2009 m. pavadinimas buvo pakeistas į „Swedbank“. Gintarė pradėjo dirbti klientų aptarnavimo skyriuje, vėliau tapo vyriausiąja vadybininke.


     Dar sužinojome, jog „Swedbank“ turi ženkliuką. Jame yra pavaizduotas ąžuolas ir banko pavadinimas. Ženkliuko spalva – oranžinė, pereinanti iš tamsesnės į šviesesnę.
     Įdomiausia buvo, kai Gintarė papasakojo apie Jaunimo programą „Tu – su pliusu“. Iš pasakojimo mes sužinojome, kad žmogui sąskaitą galima atidaryti jau nuo gimimo, o ja naudotis galima nuo septynerių metų. Taip pat sužinojome, kad per paskutinius penkerius metus žmonės pradėjo labiau naudotis telefonuose esančia banko programėle ir banke vis rečiau lankosi.
     Tad labai džiaugiamės, kad galėjome iš arčiau susipažinti su banko darbuotojos profesija ir gavome naudingos informacijos ateičiai. Juk gal ir iš mūsų klasės kuris nors užaugęs pasirinks banko darbuotojo profesiją?

 

 

      Rugilė Misiūtė, 5 c klasė

    

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis