Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Žiemiškas šaltukas, sustingę medžiai ir niūrokas vidurdienis nesutrukdė Raseinių lopšelio – darželio „Liepaitė“ „Kodėlčiukų“ grupės vaikams ir 2 jų auklėtojoms atpūškuoti į Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinės mokyklos biblioteką. Kelionės tikslas – susipažinti su plačiu knygučių pasauliu ir pamatyti jos namus – biblioteką. Kelionės rezultatas – didelės, vaikiškos, plačiai atmerktos susidomėjusios akys, gausybė atsakymų į užduotus klausimus ir švelnių rankučių prisilietimas prie nepažinto ir nepatirto pasaulio – knygos. „Kodėlčiukams“ buvo parengta mini knygučių parodėlė – nuo seniausios iki naujausios, bei trumpai garsiniu skaitymu pristatyta Anzelmo Matučio kūryba. Šio rašytojo eilėraštukai pristatyti neatsitiktinai – sausio 7 dieną rašytojas šventė garbų 90 – ties metų jubiliejų.

„Kodėlčiukai“ išlydėti palinkėjimais sugrįžti į pirmą klasę mūsų mokykloje ir tapti nuolatiniais bibliotekos lankytojais, knygučių mylėtojais.

Bibliotekininkė Lina


Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis