Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

        1  Paukščiai mums parneša džiugią žinią apie pavasarį, atgimimą, širdis pripildo džiaugsmo ir dėkingumo. Jie yra tarpininkai tarp dangaus ir žemės. Kovo 9 d. į mokyklos kiemą „priskrido“  daug margaspalvių paukščių, kurie pradinių klasių mokinius sukvietė į Dubysos regioninio parko entuziastų pasiūlytą meninę akciją „100 paukščių žinia Lietuvai“. Ji skirta Lietuvos 100-ajam gimtadieniui, kovo 11-ajai paminėti ir Žemės mėnesiui. Kovas – paukščių grįžimo mėnuo, jį mokykloje įprasminame įvairiais būdais. Žemės dieną minime kovo 20  – balandžio 20 dienomis.
          4 c klasės mokiniai, dalyvaudami šioje akcijoje, dainavo dainas apie paukščius, klausėsi paukščių balsų ir jų pamėgdžiojimų, rinko informaciją apie gandrus, deklamavo eilėraščius. Pirmieji savo paukščiais papuošė mokyklos kieme kaštonų alėją. Kiti pradinių klasių mokiniai savo pagamintais paukščiais papuošę medžius susitiko su vyr. kultūrologe Laimute Pečkaitiene. Ji pasidžiaugė mokinių kūrybiškumu ir padovanojo kalendorių-laikrodį. Ši akcija – žingsnis mažoms ir didelėms širdims surasti meilės, pagarbos ir sėkmės palinkėjimo žodžių Tėvynei, Žemei, kartu pasidžiaugti  Laisve ir mums suteikta galimybe rinktis, kaip gyventi, mokytis, mylėti žmogų ir gamtą.

         

           4c klasės mokytoja Lina Baltrušaitienė


    

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis