Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

   11       Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo šventės proga mūsų mokykloje nuaidėjo tradicinis renginys „Chorų karai“. Tai šventė, kuri vienija, taurina jausmus, ugdo bendruomeniškumą. Šio renginio nekantraudami laukė visi mokyklos mokiniai, mokytojai bei tėveliai. Labai smagu, kad su mokiniais kartu dainavo klasių vadovės, taip pat mokinių pirmosios mokytojos, mamos bei tėčiai. Chorų pasirodymus – dainavimą, aprangą, sceninį judesį – vertino speciali komisija, kurią sudarė ne tik mokytojai, bet ir mokiniai. Pirmojoje dalyje pasirodė 5–7 klasių mokiniai. Daugiausiai balų surinko ir 1-ąją vietą laimėjo 5b klasė.

           Antrojoje dalyje dalyvavo 8–10 klasių mokiniai. Puikiai pasirodė visų klasių chorai, tačiau laimėjo 8a klasė. Mokinių pasirodymai žavėjo drąsumu, originalumu, jaunatviškumu. Sveikiname nugalėtojus, dėkojame muzikos mokytojoms Daivai ir Evelinai, dailės mokytojai Donvinai ir visiems, prisidėjusiems organizuojant jau tradiciniu tapusį renginį!

 

         Jaunoji žurnalistė Evelina Laurinaitytė, 8c klasė

                                 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis