Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

      2 Vasario 26 d. Raseinių Šaltinio progimnazijoje vyko respublikinis konkursas „Mes- lyderiai“, kuriame savo žinias iš Lietuvos istorijos (praeitis ir dabartis), gamtos, Lietuvos vaizdų, etnokultūros, įžymių žmonių, matematikos ir bendrojo pažinimo demonstravo pradinių klasių mokiniai iš Raseinių Šaltinio progimnazijos, Tauragės „Šaltinio“ progimnazijos, Raseinių r. Viduklės Simono Stanevičiaus gimnazijos, Raseinių r. Šiluvos gimnazijos, Marijampolės „Šaltinio“ pagrindinės mokyklos, Lietuvos sporto universiteto Kėdainių „Aušros“ progimnazijos.

          Mūsų mokyklos ketvirtokų komanda „Gudručiai“, kurią sudarė Jonas Keparutis (4a kl.), Nojus Ivanauskas (4a kl.), Izabelė Kilčauskaitė (4a kl.), Kristijonas Bulotas (4c kl.), užėmė 1-ąją vietą, o trečiokų „Ąžuolyno“ komanda, kurioje dalyvavo Titas Ševelis (3c kl.), Pijus Kreimeris (3a kl.), Matas Mackevičius (3b kl.), Arnoldas Serba (3d kl.), laimėjo 2-ąją vietą! Džiaugiamės, kad mokiniai parodė ne tik savo puikias žinias, bet mokėjo dirbti komandoje, kritiškai mąstyti.
 
           Mokytojos Rita Goleckienė ir Ramutė Mockuvienė


    

 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis