Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

          1Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinėje mokykloje vasario 21 dieną vyko dešimtoji jubiliejinė Raseinių rajono pradinių klasių mokinių konferencija „Vienas vardas – Lietuva“, kurią organizavo pradinių klasių mokytojos metodininkės  Dalia Kosienė, Vilma Miklienė ir Ramutė Mockuvienė.  Džiugu, kad ji  sutapo su Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečiu. Šia proga konferencijos dalyvius ir svečius menine kompozicija „Mano Lietuva“ pasveikino 1b klasės mokiniai su mokytoja Gražina  Šimkevičiene.

          Nuotaikingą šokių pynę padovanojo 3d ir 4c klasių mažieji šokėjai, vadovaujami mokytojo Rimanto Turčinsko. Susirinkusius pasveikino  mokyklos direktorius Gediminas Diržys, palinkėdamas domėtis savo šalimi, jos istorija, augti dorais Lietuvos piliečiais.  Raseinių krašto istorijos muziejaus muziejininkė Loreta Kordušienė pristatė svarbiausius Lietuvos šimtmečio įvykius.
          Jubiliejinėje konferencijoje 67 pranešėjai iš  Ariogalos, Šiluvos, Viduklės Simono Stanevičiaus gimnazijų, Raseinių Šaltinio progimnazijos ir Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinės mokyklos  perskaitė 26 pranešimus. Mokiniams pasiruošti konferencijai padėjo 21 mokytojas.
          Konferencijoje dalyvavusi  Raseinių rajono savivaldybės administracijos Švietimo ir socialinių reikalų departamento Švietimo, kultūros ir ugdymo skyriaus vyriausioji specialistė Asta Pagarauskaitė džiaugėsi pranešėjų ir pranešimų gausa, pokyčiais, tobulėjimu, o jauniesiems pranešėjams įteikė padėkas.
          Renginį baigėme refleksija – „nupiešėme“ Lietuvos vėliavą iš popierinių rankyčių, kuriose mokiniai, mokytojos, svečiai ir tėveliai užrašė šimtą pačių gražiausių žodžių, skirtų Lietuvai. Visi kartu dainavome finalinę dainą ir įsiamžinome bendroje nuotraukoje.   
          Dėkojame Raseinių rajono švietimo pagalbos tarnybai ir Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinei mokyklai už pagalbą.


          Pradinių klasių mokytoja metodininkė Ramutė Mockuvienė

 


    

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis