Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

1Gyvenkime ir mylėkime!

Didžiuokimės tėvyne Lietuva!

Iškelkim laisvės Vėliavą į saulę

Ir būkime viena stipri šeima.

          Pasitikome Lietuvos valstybės šimtmetį gražiausiais žodžiais, dainomis ir darbais. Vasario mėnesį organizuotas Raseinių rajono bendrojo ugdymo  mokyklų pradinių klasių mokinių ir priešmokyklinio ugdymo  grupių vaikų  konkursas ,,Atvirukas Lietuvai“. Šio konkurso tikslas buvo skatinti priešmokyklinio ugdymo grupių vaikus ir 1-4 klasių mokinius domėtis šalies istorija ir ją gerbti bei perteikti savo šalies grožį  kuriant atviruką. Šiame konkurse dalyvavo 60 rajono pedagogų, kurie  klasėse, grupėse kalbėjo apie mūsų šalies grožį, vertybes, mokė vaikus kurti. Konkursui pristatyti 281 atvirukas Lietuvai iš 15 rajono ugdymo įstaigų. Vasario 14 d. Raseinių Marcelijaus Martinaičio viešosios bibliotekos salėje  buvo apdovanoti pagal amžiaus grupes pačių gražiausių atvirukų autoriai. Komisija išrinko 15 laureatų. Padėkos raštais ir atminimo dovanėlėmis paskatinti dar 14 atvirukų autorių už kūrybiškumą, tautiškumą, dailės raiškos priemonių panaudojimą. Vasario 16 d. Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinės mokyklos 3d ir 4c klasių mokiniai bendradarbiaudami su Raseinių Šaltinio progimnazijos 4d klasės mokiniais  pasveikino ir išdalino šiuos atvirukus raseiniškiams, kurie dalyvavo miesto renginiuose.
             Daug renginių, akcijų, veiklų pažadino kiekvieno širdyje įkvėpimą kurti savo krašto gerovę ne tik šiais metais, bet ir įprasminti save ateities darbuose. Sėkmės kuriant ateities „Atvirukus Lietuvai“.

 

Konkurso organizatorė pradinių klasių mokytoja  metodininkė Lina Baltrušaitienė

                                 

 

 

 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis