Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

1Tinkamai pasirinkti literatūros tekstą, pajausti jo teigiamas vertybes ir įtaigiai perteikti klausytojui – sunkus uždavinys. Džiugu, kad kasmet atsiranda mokinių, kurie bando tai padaryti dalyvaudami meninio skaitymo konkurse.

Mokyklos meninio skaitymo konkursas šiemet vėl pradžiugino įvairaus amžiaus skaitovais, jų gebėjimais. Malonu, kad kasmet atsiranda vis naujų dalyvių. Žinoma, konkursai jau ne tokie kaip anksčiau – kai vykdavo Aktų salėje, vakarais, kai mokinius vertindavo ne tik mokytojai, bet ir Kauno dramos teatro aktoriai. Tai istorija, o mes džiaugiamės dabartimi.

Šiemet mokyklinio konkurso nugalėtoju tapo 5b klasės mokinys Lukas Valinčius (lietuvių kalbos mokytoja ekspertė Laima Butvilienė). Antrąsias vietas laimėjo 7b klasės mokinė Vaiva Dauskurdytė (lietuvių kalbos mokytoja ekspertė Laima Butvilienė) ir 8b klasės mokinys Gražvydas Navickas (lietuvių kalbos mokytoja metodininkė Daiva Mockevičienė).

Rajoniniame meninio skaitymo konkurse Lukas Valinčius laimėjo trečiąją vietą. Sveikiname Luką ir džiaugiamės visais mokyklos skaitovais.

 

„Jaunųjų leidėjų“ būrelio narys Ignas Balnys

                                 

 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis