Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

1Šių metų sausio 17 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje vyko „Profesinio mokymo mugė 2018“ kartu su 17-ąja „Aukštųjų mokyklų muge“, kurios tikslas - didinti profesinio mokymo Lietuvoje prestižą, pristatyti aktualias Lietuvos darbo rinkoje profesijas, karjeros galimybes bei perspektyvas, baigus profesinę mokyklą.

Greta „Profesinio mokymo mugės 2018“ vyko ekspozicijos erdvė – INOVACIJŲ EKSPOZICIJA, kuri atvėrė naujas galimybes dalyviams pristatyti savo inovacijas, išradimus, pateikti studentų darbų ekspozicijas ar pristatyti kitas įdomias moksleiviams veiklas. Arenos amfiteatre vyko dalyvių prisistatymai, paskaitos ir diskusijos su išskirtinėmis asmenybėmis apie jų patirtį renkantis karjeros kelią.

Mugę aplankė mūsų mokyklos devintokai ir dešimtokai. Jie galėjo išsiaiškinti kokia profesija šiandien yra paklausiausia, o kurioje srityje specialistų trūksta labiausiai, sužinoti priėmimo į profesines mokyklas sąlygas, tęstinio profesinio mokymo kursus, karjeros galimybes.

 

Bibliotekininkė Henrika Gailienė

                                 

 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis