Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

     1 Mūsų mokykla yra seniausia iš dabar mieste veikiančių bendrojo lavinimo mokyklų. Jos ištakos— Raseinių gimnazija, įkurta 1919 m. sausio 10 dieną. Šiais metais sausio 10 dieną mūsų senoji, gražioji mokykla šventė 99-erių metų gimtadienį. Jau nuo ankstyvo ryto išpuoštoje mokykloje skambėjo muzika, gražiausios dainos apie mokyklą, vaikystę ir jaunystę.

           9.00 valandą mokyklos aktų salėje vyko Protų mūšis „Mano mokykla“. Konkurse dalyvavo daugiau kaip dvidešimt 5—8 klasių mokinių. 11.00 valandą visi mokiniai ir mokytojai rinkosi stadione dalyvauti kūrybinėje akcijoje „Mokyklos gimtadienio šypsena“. Su balionais, puikiai nusiteikę, mokiniai sustojo stadione taip, kad atrodė kaip didelė šypsena, kurią užfiksavo aukštai pakilęs dronas. Grįžę į kabinetus, mokiniai vaišinosi, dalijosi įspūdžiais, dar kartą prisiminė mokyklos garbingą istoriją. 12.00 valandą tą šventinę dieną vyko Raseinių rajono priešmokyklinio ugdymo vaikų ir pradinių klasių mokinių popietė „2018 m. vaikų kalendoriaus gimtadienis“, kur buvo pristatytas vaikų sukurtas kalendorius.Renginyje pasirodė mokiniai ne tik iš mūsų mokyklos, bet ir iš Kauno bei Ariogalos, o renginį vedė 4a klasės mokiniai Izabelė Kilčauskaitė ir Jonas Keparutis. Buvo labai įdomu ir linksma. Be to, visus džiugino galimybė dalyvauti fotosesijoje „Aš mokykloje“.

           Džiugu, kad šią dieną mūsų mokykloje įvyko tiek įdomių renginių. Dabar belieka laukti 100-mečio.

 

          Jaunoji žurnalistė Evelina Laurinaitytė, 8c klasės mokinė

 

 

                                 

 

 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis